duminică, 19 decembrie 2010

Dragoste si matematica.

.
Am citit de curand o carte care m-a ambitionat foarte tare.Chiar si fetele destepte,avand totul pe lume,un sot perfect,bani cat pentru toata viata si un prestigiu nemaiintalnit pot suferi uneori.Cand pleci de la zero si lupti pentru visul tau,stiind ca esti capabil/a de acel lucru desigur ca vei ajunge departe."Dragoste si matematica" de  O’Flanagan Sheila m-a incurajat sa cred in propriile mele forte si sa fiu mai ambitioasa decat eram,pentru ca doar luptand si incercand sa trec peste toate pot realiza ceva in aceasta minuscula viata.
Dragoste si matematica (2007) este o carte despre prietenie, loialitate si despre lucrurile care conteaza cel mai mult in viata. Darcey si Nieve sint doua tinere care impart totul: haine, carti, parfumuri, chiar si baietii cu care ies. Darcey are aptitudini neobisnuite pentru matematica si limbi straine. Nieve are simt pentru afaceri si stie foarte clar ce vrea de la viata. Atunci cind Nieve ii rapeste singurul lucru pe care nu este dispusa sa-l imparta - primul barbat pe care il iubeste cu adevarat -, Darcey resimte dubla tradare ca pe o adevarata catastrofa. Incapabila sa accepte aceasta lovitura cruda care o lipseste nu numai de barbatul iubit, ci si de cea mai buna prietena, se muta la Dublin, hotarita sa inceapa o viata noua. Zece ani dupa gestul care le-a despartit, Nieve face o tentativa de reconciliere: se casatoreste si, in acest moment atit de important pentru ea, vrea sa-si aiba din nou aproape vechea prietena. Numai ca barbatul ales nu e altul decit prima iubire a lui Darcey. Iar ispita razbunarii isi face simtita prezenta chiar si dupa toti acesti ani. 

6 comentarii:

  1. hey sal ;) nu shtiam k ai ji u blog, am vz la status :p apropo, io snt Dragos , prietenul lui Doru :D dak vrei imi poti vizita ji mie blogul la
    http://deejaydraynews.blogspot.com/ :D

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de tare, vreau sa citesc si eu cartea, o sa o caut poate o gasesc:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarabatori fericite, sper sa ai parte de cat mai multe surprize frumoasa!>:D<

    RăspundețiȘtergere