sâmbătă, 2 octombrie 2010

Filme dragi mie

Pentru ca sunt adepta filmelor de dragoste si a dramelor traite din povesti de dragoste,as vrea sa ma impartasesc cele mai frumoase filme care le-am vazut eu!Sunt multe filme care m-au marcat sufleteste si care probabil m-au invatat multe.Cum sa uiti un film facut dupa o poveste reala,traita pe propria piele de cineva?Cum sa uiti un film romantic pe care l-ai vazut impreuna cu sufletul pereche?Aceste momente nu se pot uita,cum nici eu nu le pot uita.Am facut un top cu filmele mele preferate,care sper sa va placa.Have fun!


  1. A walk to remember (pentru mine mereu va ramane pe primul loc)
  2. Dear John (un film care m-a facut sa nu ma mai pot opri din plans)
  3. The Notebook (o poveste de dragoste care a dainuit pana la batranete)
  4. Ps:I love you (momentan citesc cartea,filmul nu am vrut sa-l vad pana nu o termin pentru se pierde tot farmecul,totusi am vazut traillerul si este superb) 
  5. Titanic (care nu se va demoda niciodata)
  6. The last song (o poveste captivanta pentru adolescenti)
  7. Remember me (un film ce merita vazut)
  8. Just my luck (comedie imbinata cu iubire)
  9. Step up (toate cele 3:x)
  10. Twilight (am citit si cartile,am vazut si filmele,totusi nici filmul nu se compara cu cartea,dar nici cartea nu poate fii comparata cu filmul)
   Acum ca v-am arata lista mea,as mai vrea de la voi cateva nume de filme ce v-au placut.Nu conteaza genul,pentru ca am vazut mult mai multe filme,dar nu mi`au placut atat de mult ca acestea.Sper sa va placa si voua si astept pareri:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu